Uitleg PIPOP - pipop2

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Uitleg PIPOP

Besured 2016-2017 500x500 V1
Programma Uitleg
Het aanbod van adverteerders die uw bedrijf betalen voor elke tot stand gekomen sale naar aanleiding van een advertentie die op je wegpagina en/of socialmedia tot stand is gekomen.

Hoe werkt het?
Je meld je aan bij het parnter in publish online program.
Vervolgens kies je daar hoeveel looptijd je wil en volg de stappen die daarop volgen in het programma
Zodra alles is gelukt, ontvang je een bevestiging van deelname met daar aan de gekoppelde looptijd. Kort daarna wordt er contact opgenomen met je om alle details door te nemen en op maat een campagne gestart kan gaan worden.
In veel gevallen wordt er een website gemaakt die jou logo en informatie over jou onderneming bevatten en zo ook op hoog niveau je organisatie wordt gepresenteerd.
Doordat wij een eigen webhosting en webdesign service hebben wordt dit uiteraard door ons verzorgd tot in detail.
Na dat de website in de startblokken staat online te gaan, beginnen we de door jou gekozen adverteerders te coderen op jou naam en plaatsen deze op plaatsen in jou webpagina waar deze het meeste rendement kunnen behalen.
Uiteraard adviseren wij zoveel mogelijk adverteerders te kiezen zoveel mogelijk logisch te zijn bij je eigen business.
Dit vergroot ook de geloofwaardigheid en klik frequentie bij je potentiele klanten.
Eenmaal online, dan begint start naar succes, en wij zullen jou zoveel mogelijk tips geven wat je zou kunnen doen om alles een boost te geven.
Wij zorgen er in elk geval voor dat de webpagina goed geoptimaliseerd is op mobiel tablet en desktop en SEO van Google inhoudelijk zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te laten verschijnen doormiddel van zoektermen.

Hoe meer tijd je als ondernemer er in steekt hoe meer kans op sales, dus meer inkomen. Als je Full-time hier mee bezig gaat, is een goed jaar inkomen makkelijk te realiseren, mits je de goede tools en tips ook benut.

Onze specialisten zullen je hier gedurende de looptijd met meer dan 30 jaar media en sales ervaring met daad en raad bijstaan.
Ondernemen is kans op succes en tegelijkertijd vergt dat ook doorzettingsvermogen, motivatie en een gezonde investeringsdrive.
Als een persoon of bedrijf je vraagt om hun 10 euro te betalen, en vervolgens over drie maanden dit bedrag te hebben vertienvoudigt, zal elke persoon dit interesant vinden. Helaas komt dit zelden tot nooit voor.

Bovenstaande is een soort van een advertentie in een magazine of krant, enkel met 1 klein verschil dat alles te meten is op het internet van bezoekers aantallen tot aantal gekozen en gezochte onderwerpen etc., en daardoor alles is te beïnvloeden op elk gewenst niveau.
Ook je naamsbekendheid van je eigen onderneming gaat met sprongen vooruit, waardoor ook je eigen onderneming meer kans maakt op verkopen.
Kun je nog herinneren van de advertentie markt op alternatieve wijze in een krant en/of magazine, die op zijn tijd zeer zeker niet slecht is, maar wel veel minder meetbaar dan de tegenwoordige online advertenties is. Dan nog te zwijgen over de kosten van de alternatieve advertentie methode.
Kosten is een belangrijk aspect voor elke ondernemer, en wij zullen deze kosten ook zo laag mogelijk proberen te houden in verband wij het graag mogelijk willen maken voor iedereen die dit programma met ons zou willen gaan beleven.

Kosten gaan voor de baten, dat zal in dit programma geen uitzondering zijn, maar wel de kosten zo laag mogelijk willen houden, zodat we heel snel op target zitten die we samen gaan bepalen met elkaar.
Stap nu in de online wereld van adverteren, en laat ons je helpen succesvol te worden.
Partner in Publish is een onderdeel en initiatief van Wijma Sales & Media
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu